Kijk op Mensen

 

Naast training en coaching biedt Kijk op Mensen de volgende diensten:


  1. Ontwikkelingsassessments

Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen en afnemen hiervan. Het doel van het ontwikkelingsassessment is te komen tot een helder advies over hoe een individu zich kan ontwikkelen binnen een organisatie. Hierbij kunnen capaciteitentests, persoonlijkheidstests, diepte-interviews en rollenspellen worden ingezet.

Een ontwikkelingsassessments kan als startpunt dienen voor coaching of training.


  1. Procesbegeleiding

Bij ingrijpende veranderingen of complexe vraagstukken kan het handig zijn om het denk- en besluitvormingsproces te laten begeleiden door een externe procesbegeleider. Soms kunnen emoties hoog oplopen. In dergelijke situaties is het verstandig als een derde partij de orde bewaakt. De procesbegeleider treedt op als voorzitter. Hij zorgt ervoor dat alle betrokkenen hun mening kunnen geven en voorkomt dat de discussie verzand in herhalingen of verwijten. Als onafhankelijk persoon is het voor de procesbegeleider relatief eenvoudig om uit de inhoud te blijven. De ervaring leert dat dit een essentiële voorwaarde is om de processen op efficiënte wijze te begeleiden.


  1. Loopbaanbegeleiding & outplacement

Misschien bent u werkgever en moet uw bedrijf afslanken, misschien bent u werknemer en bent u toe aan een stap in uw loopbaan. In beide gevallen kunt u zich laten begeleiden door Kijk op Mensen. Wij brengen talenten, capaciteiten en drijfveren in beeld en onderzoeken waar en hoe iemand het meest tot recht komt. Wij begeleiden het gehele proces van werk naar werk.‘Kijk op mensen heeft mij enorm geholpen’ Martin van Hattem, Sr. Specialist, Stedin

Meer referenties >>


Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is willen wat je krijgt.

Dale Carnegie